More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Șcheianul care este bănuit că a omorât o fetiță de 12 ani și i-a ascuns cadavrul în lada de la canapea refuză să fie extrădat în țară din Olanda

  Apar noi detalii în cazul bărbatului acuzat că a ucis o fetiță de 12 ani și i-a ascuns cadavrul în lada canapelei dintr-un apartament închiriat în sectorul 4 al Capitalei. Marcel Ilie Șerbuc le-a cerut anchetatorilor olandezi să nu îl extrădeze în România. Ofițerii români au trimis deja toate documentele necesare pentru ca suspectul să fie adus în țară.

  Potrivit surselor Digi24, principalul suspect, iubitul mamei fetei ucise, refuză extrădarea și spune că va depune contestație, pentru că nu vrea să fie anchetat de către autoritățile din România. Între timp, Tribunalul București a trimis toate documentele cerute de judecătorii din Amsterdam, care urmează să decidă când îl vor trimite în țară.

  Bărbatul de 37 de ani a fost prins în Olanda și în momentul de față se află în custodia poliției din această țară. Cel mai probabil, va fi adus în România în zilele următoare și va fi prezentat instanței și a polițiștilor de la Serviciul Omoruri pentru audiere, cu privire la acuzațiile care i se aduc.

  Bărbatul a fost acuzat că ar fi omorât-o pe fata de 12 ani în apartamentul pe care îl avea închiriat în sectorul 4 al Capitalei, după care a ascuns cadavrul în lada unei canapele. Pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare, iar poliția a fost în alertă mai multe zile și l-a căutat.

  Foarte mult în acest dosar au cântărit declarațiile persoanelor apropiate suspectului, în primul rând ale mamei lui. Acesta a spus că a fost sunată de către fiul ei, la câteva zile după ce poliția l-a căutat la ea acasă, iar acesta i-ar fi mărturisit că a făcut ceva groaznic, povestindu-i cu detalii ce s-a întâmplat.

  Sursa: Digi24

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles