Ritmic Suceava

Primăria comunei Brodina, condusă de edilul Vasile Uhliuc, oferă pe bandă rulantă contracte atribuite directe firmei SC Tega Wash Impact SRL din Rădăuți.

Numai anul trecut, instituția condusă de primarul Vasile Uhliuc a încheiat cu firma din Rădăuți contracte în valoare totală de aproape 400.000 de lei pentru a închiria diferite utilaje și pentru a asigura servicii de deszăpezire în comună.

La finalul lui 2022, Primăria Brodina a încheiat cu SC Tega Wash Impact SRL Rădăuți un contract în valoare de aproape 240.000 de lei pentru deszăpezirea drumurilor din comună și pentru închirierea unor utilaje ce pot fi utilizate pentru astfel de activități.

Și în acest an, numai în luna curentă, instituția condusă de edilul Vasile Uhliuc a atribuit direct trei contracte în valoare de peste 20.000 de lei pentru închirierea unor utilaje.

SC Tega Wash Impact SRL Rădăuți este o firmă înființată în anul 2019. Conform ultimelor date financiare făcute publice, societatea a mers în fiecare an pe pierdere, neavând angajați.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here