Ritmic Suceava

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat pe inculpatul Gheorghe Apetroaei, de 55 de ani, din comuna Preutești, la nouă luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracțiunii de omor.

Decizia judecătorilor suceveni este definitivă.

La data de 19 decembrie 2021, a avut loc un scandal monstru în localitatea Preutești. Acesta a fost provocat de către Gheorghe Apetroaie, proaspăt întors acasă din Belgia.

Individul, plasat în carantină la domiciliu, a consumat băuturi alcoolice în exces, agresându-și soția în mod repetat.

Fiul său, în vârstă de 29 de ani, aflat și el în carantină, a încercat să-și liniștească tatăl, însă cum nu a reușit a apelat la 112 cerând ajutorul Poliției.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, însă, la vederea agenților, scandalagiul a scăpat de sub control, a pus mâna pe un cuțit și a încercat să-i lovească. Unul dintre polițist a ripostat și l-a împușcat în picior. Glonțul a ricoșat și l-a rănit ușor în braț și pe fiul agresorului.

Cei doi au fost preluați de ambulanțe și duși la Spitalul Județean Suceava, unde, în urma testării, a reieșit că Apetroaie era infectat cu Covid – 19. Aceștia au rămas internați pentru investigații suplimentare.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ultraj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here