More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, la venirea companiei Ryanair pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava: „Mă bucur foarte mult și asta ne obligă să gândim o dezvoltare rapidă în continuare a aeroportului”

  Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, s-a arătat extrem de încântat de venirea pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava a companiei aeriene Ryanair, care astăzi a efectuată prima cursă spre Veneția.

  „Din nou o surpriză plăcută pe Aeroportul Ștefan cel Mare de la Suceava. Și mă bucur că am participat la mai multe surprize plăcute în ultimii ani. Nu cu mulți ani în urmă aici zbura un avion la câteva zile spre București, de la Suceava. Iar acum a cincea companie mare e prezentă la Suceava, Ryanair, care are o flotă de 450 de aeronave. Aeroportul Suceava a prins viață consistentă. Mă bucur foarte mult și asta ne obligă să gândim o dezvoltare rapidă în continuare a aeroportului, fie că vorbim de terminalul doi, sau de alte proiecte pentru extindere. Pandemia ne-a afectat serios, dar a afectat pe toată lumea. Se întrezăresc însă vremuri mai bune și astăzi este unul dintre exemplele care ne fac să gândim pozitiv. Bun venit aici acestei companii, alături de celelalte și mă bucur că putem oferi sucevenilor să plece în mai multe direcții, să vină alții să ne viziteze, să avem legături să dezvoltăm turismul și activitatea economică”, a declarat Gheorghe Flutur.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles