More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Polițiști atacați cu pietre la Grănicești. Un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore

  În noaptea de 11/12.10.2020, în jurul orei 01.45, o patrulă de poliție se afla în comuna Grănicești, satul Slobozia – Sucevei, unde efectua activități pe linie de poliție rutieră și ordine publică, ocazie cu care în apropierea unui magazin au observat că din direcția Gara CFR Milișăuți spre magazinul mai sus menționat, circulă un autoturism marca Audi A4 cu număr de înmatriculare de Marea Britanie fără a avea montate atât bara de protecție față, cât și plăcuța de înmatriculare.

  S-au efectuat semnale regulamentare de oprire, conducătorul autoturismului a oprit în dreptul locuinței unui bărbat, a coborât din acesta, a fugit în curtea acestui imobil și în același timp a blocat autoturismul.

  În timp ce efectuau verificările privind identificarea conducătorului auto, la un moment dat din imobilul mai sus menționat a ieșit fiul proprietarului, care a declarat verbal că, nu cunoaște a cui este autoturismul din fața porții locuinței sale și nu a văzut persoana care a intrat în curtea sa.

  La un moment dat, dinspre magazin, un grup de tineri au început să strige înspre agenții de poliție, să le adreseze cuvinte și expresii jignitoare.

  În momentul în care agenții de poliție au ajuns la poarta magazinului, fiul proprietarului, Bogdan – George Onofrei, de 21 ani, localnic, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a început să devină agresiv verbal față de agenții de poliție, amenințându-i cu acte de violență, a proferat injurii fiecăruia dintre aceștia și că de ce au oprit autoturismul respectiv și au efectuat verificări privind identitatea conducătorului auto marca Audi A4 cu numere de înmatriculare de Marea Britanie.

  Întrucât acesta nu s-a liniștit, agenții de poliție l-au somat să înceteze scandalul însă acesta a luat din curte o pietră pe care a aruncat-o înspre agenții de poliție.

  Polițiștii au reușit să se ferească însă piatra aruncată a lovit geamul autospecialei, fisurând parbrizul în partea dreaptă.

  Agenții de poliție nu au fost loviți.

  Prin urmare șeful de post de la Postul de Poliție Comunal Mușenița a folosit armamentul din dotare, executând două focuri de avertisment în plan vertical.

  Ulterior s-a procedat la imobilizarea în forță a lui Bogdan George Onofrei.

  În urma administrării probatoriului de către echipa operativă constituită la nivelul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, față de suspectul Bogdan – George Onofrei s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore. 

  În ziua de 13.10.2020, suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea luării măsurii controlului judiciar.      

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles