FOTO Libertatea
Ritmic Suceava

Nu mai puțin de 21 de muncitori zilieri au fost înghesuiți într-o dubă de marfă, fără mască de protecție. Imaginile au fost surprinse în Galați, iar șoferul microbuzului a fost amendat de polițiști scrie Monitorul de Galați.

Oamenii au așteptat microbuzul care îi duce zilnic la muncă. În imaginile filmate pe o stradă din Galați, se vede cum cei 21 de muncitori intră rapid în duba de marfă, fără să poarte mască de protecție, iar de respectarea distanțării sociale nici nu se pune problema.

Scenariul s-a repetat și a doua zi, numai că de această dată polițiștii au filmat momentul în care oamenii au intrat în microbuz și l-au urmărit pe șofer până la destinație. Acolo, el a fost dat jos de la volanul mașinii și amendat, potrivit Monitorul de Galați.

„În habitaclul autovehiculului au fost identificate 21 de persoane, deşi acesta ar fi trebuit folosit doar pentru transport marfă. Poliţiştii au sancţionat conducătorul auto cu amendă contravenţională în valoare de 3.000 de lei, luându-se, totodată, măsura suspendării dreptului de utilizare a acestuia pe o perioadă de 6 luni”, au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Amendați au fost și pasagerii care nu aveau măști de protecție.

Sursa Libertatea