More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Mesajul de Înălțare al deputatului Angelica Fădor: „Această sărbătoare creștinească, cunoscută în popor și sub numele de Ispas, reprezintă unul dintre marile praznice împărătești ale bisericii creștine”

  Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, a transmis un mesaj de Înălțare, aducând un omagiu și eroilor neamului românesc.

  „La 40 de zile după Învierea Mântuitorului nostru Iisus Hristos, sărbătorim Înălțarea Domnului la Cer, în fața Apostolilor. Această sărbătoare creștinească, cunoscută în popor și sub numele de Ispas, reprezintă unul dintre marile praznice împărătești ale bisericii creștine, semnificând speranța și credința creștinilor în mântuire. Totodată, în această zi cu dublă semnificație, comemorăm Ziua Eroilor neamului românesc, amintindu-ne cu smerenie și recunoștință de toți eroii căzuți de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă și în închisori pentru libertate, demnitate, credință, pentru apărarea țării și întregirea neamului. Dumnezeu să-i odihnească! Hristos S-a Înălțat!”, a transmis deputatul Angelica Fădor.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles