More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Marinela Rață, însoțită de doamnele din PSD Mitocu Dragomirnei, a luat parte la Consiliul Politic Județean OFSD Suceava: „Îi mulțumesc frumos doamnei Larisa Blanari pentru susținere și îi transmit toată aprecierea doamnelor și domnișoarelor din Mitocu Dragomirnei”

  Marinela Rață, președinta organizației de femei PSD Mitocu Dragomirnei, însoțită de doamnele din comună a participat la Consiliului Politic Județean OFSD Suceava organizat impecabil de președinta Larisa Blanari.

  „Prin activitatea economică pe care o desfășor, involuntar sunt alături de oameni care trec prin momente grele. Am intrat în PSD deoarece știu că pot și vreau, îmi doresc să ajut mai mult decât atât. Îi mulțumesc frumos doamnei Larisa Blanari pentru susținere și îi transmit toată aprecierea doamnelor și domnișoarelor din Mitocu Dragomirnei”, a declarat Marinela Rață.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles