More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Gheorghe Șoldan: „I-am transmis domnului Gheorghe Flutur dorința mea de a asigura o tranziție cât mai eficientă și transparentă între administrația actuală și cea nouă, care își va prelua atribuțiile în octombrie 2024”

  Deputatul Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, i-a solicitat lui Gheorghe Flutur să aibă o întâlnire prin care să pregătească procesul de tranziție în fruntea administrației județene.

  „Când am vorbit despre un alt mod de administrare a județului, nu era doar un slogan. I-am transmis domnului Gheorghe Flutur dorința mea de a asigura o tranziție cât mai eficientă și transparentă între administrația actuală și cea nouă, care își va prelua atribuțiile în octombrie 2024. Pentru acest scop, am sugerat organizarea unor întâlniri de lucru între reprezentanții administrației actuale și experții din echipa mea. Aceste eforturi sunt esențiale pentru a evita întârzierile cu procesul de reorganizare și pentru a lucra cât mai bine pentru interesele locuitorilor județului nostru. Am solicitat, de asemenea, prin echipa de consilieri județeni, acces la informații detaliate privind achizițiile realizate în ultimii patru ani, o situație a investițiilor, rapoarte de activitate și o detaliere a indicatorilor de personal din Consiliului Județean și al instituțiilor subordonate. Scopul nostru este să avem o situație cât mai clară, pentru a putea planifica eficient pașii următori. Nu este vorba de a crea tensiuni, ci de a asigura o tranziție care să ne permită să facem o administrație performantă. Sper să beneficiez de înțelegere și sprijin din partea actualei administrații în aceste demersuri și le mulțumesc anticipat pentru cooperare. Pentru binele județului nostru, pentru binele sucevenilor”, a declarat Gheorghe Șoldan.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles