More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Utilități până la poarta cetățenilor, principala prioritate a primarului Cătălin Sănduleac din comuna Șerbăuți. 70% din gospodăriile din comună vor avea acces la apă potabilă

  Administrația locală a comunei Șerbăuți, condusă de edilul Cătălin Sănduleac, a demonstrat că prin multă muncă și seriozitate, se pot schimba mentalități și destine. Banii publici au fost cheltuiți cu multă responsabilitate, iar astăzi locuitorii comunei Șerbăuți beneficiază de cele mai bune condiții.

  Rețeaua de iluminat public a fost extinsă pe aproximativ 3 kilometri, cu fonduri de la bugetul local în parteneriat cu Delgaz, scopul principal al acestei extinderi fiind punerea în funcțiune a stației de pompare care să alimenteze cu apă comuna. Edilul a înțeles nevoia utilităților în comună și a depus toate eforturile pentru ca zona să beneficieze de rețele de apă și canalizare, iar stâlpii de curent au ajuns și în cele mai îndepărtate colțuri ale comunei, zone care acum se dezvoltă prin construirea de locuințe iar potențialii investitori pot să-și deschidă cu ușurință, afaceri în zonă.

  Proiectul cel mai important din comuna Șerbăuți este, fără îndoială, extinderea rețelelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare, proiect implementat cu fonduri obținute prin PNDL2. Lucrările sunt finalizate în procent de aproape 90% iar în luna august va fi pusă în funcțiune stația de pompare, urmând ca peste 70% din populația comunei să beneficieze de aceste utilități care vor avea un impact extraordinar asupra creșterii calității vieții. Locuitorii comunei Șerbăuți vor avea condiții de mediu urban, datorită unui edil cu o viziune de dezvoltare care poate fi oricând luată drept model de administrație locală.

  „În luna august se va face recepția la stația de pompare și vom putea pune în funcțiune rețeaua de alimentare cu apă potabilă. Aproximativ 70% din gospodăriile din comună, vor beneficia de  aceste utilități, urmând ca printr-un proiect viitor să extindem rețeaua, în toată comuna”, a declarat primarul Cătălin Sănduleac.

  Deși comuna nu beneficiază de un buget generos, edilul a gestionat fondurile ca un bun gospodar și așa a reușit, cu bani de la bugetul local, să construiască podul de peste pârâul Bocancea.

  Punând siguranța locuitorilor pe primul plan, în centrul comunei au fost amenajate alei pietonale, urmând ca în perioada următoare, acestea să fie extinse, lucrările fiind realizate tot cu fonduri proprii.

  Peste 70% dintre terenurile agricole ale comunei Șerbăuți au fost intabulate gratuit pentru populație, oamenii având acum siguranța dar și securitatea proprietății.

  Primarul Cătălin Sănduleac arată, prin tot ceea ce face, că este un om pentru oameni, cu mult drag pentru comunitate și respect pentru banul public, lucrările numeroase realizate din fonduri proprii, fiind cea mai clară dovadă.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles