More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Un tânăr care a ajuns la UPU Suceava cu artera femurală tăiată a fost salvat de medicii suceveni

  La sfârșitul lunii trecute o echipă multidisciplinară formata din medici urgentiști, chirurgi generaliști, chirurgi vasculari, medici anesteziști a rezolvat cu succes cazul unui bărbat de 31 de ani cu o plagă tăiată la nivel inghinal cu secțiune completă de venă și arteră femurală comună.

  Pacientul a ajuns conștient, cu hemostază provizorie efectuată de echipajul SAJ și după stabilizare în UPU a fost dus de urgență în sala de operație.

  Intervenția a durat aproximativ 4 ore și a constat în oprirea hemoragiei (control proximal și distal față de zona lezată) și refacerea venei și arterei cu grefon venos autolog. Intervenția a decurs fără complicații, pacientul fiind externat după 7 zile.

  Echipa operatorie a fost formată din chirurgi vasculari: dr. Sapaniuc Marin, dr. Zaița Dumitrița, chirurgi generaliști: dr. Dumitrescul Constantin, dr. Voroniuc Bianca și medic ATI dr. Drăgoi Lilian.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles