More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Taraful Florin Mucea, Angelica Flutur și Grigore Gherman au făcut spectacol la Balul românilor din Torino. Printre invitați s-a numărat și Lotul național Olimpic de canotaj în frunte cu Ancuța Bodnar

  Taraful bucovinean Florin Mucea se află într-un turneu prin Europa, urmând să le aline dorul de țară românilor care lucrează peste granițe.

  Turneul european a început cu un mare succes la Torino, unde sâmbătă, 10 februarie 2024, a avut loc Balul Românilor din Italia. Evenimentul a debutat începând cu ora 19.00 și s-a încheiat undeva după ora 03.00.

  Taraful Florin Mucea i-a avut alături pe iubiții interpreți Angelica Flutur, Grigore Gherman, Diana Lungu și Ioana Filip. De asemenea, au mai cântat și patru tinere talente stabilite în Diaspora, dar cu origini din Bucovina.

  Balul a avut loc la Restaurantul Mago Caluso de lângă Torino și a fost organizat de Nicoleta și Marcel Grămadă, doi bucovineni stabiliți de multă vreme în Italia.

  „Surpriza noastră a tuturor a fost prezența Lotului Național Olimpic de Canotaj, printre care s-au numărat Ancuța Bodnar, Simona Radiș, Ioana Cozmiuc și Mihăiță Țigănescu, care au venit special să facă o surpriză pentru Angelica Flutur. S-au cântat Bătrâneasca și Huțulcile noastre tradiționale așa cum numai Angelica Flutur știe să le zică. Grigore Gherman i-a încântat cu Bucovina raiul meu și Grigoraș din Bucovina, iar la un moment toată sala cânta cu noi. Taraful Florin Mucea a fost primit cu mare bucurie de românii noștri dragi. A doua zi am fost invitați la masă la Ristorante Mago Caluso, iar patronul ne-a mulțumit în fața întregii săli arhipline. În semn de prietenie ne-a oferit câte o sticlă de vin din colecția proprie. Miercuri zburăm spre Lisabona unde urmează Balul Românilor din Portugalia”, a declarat Florin Mucea.

  Programul european al Tarafului Florin Mucea:

  • 10 februarie 2024 în Torino (Italia) la Ristorante Mago Caluso;
  • 17 februarie 2024 în Lisabona (Portugalia) la Quinta de Santa Maria Sintra;
  • 2 martie 2024 în Londra (Anglia) la Balul Românilor din Anglia;
  • 9 martie 2024 în Bruxelles (Belgia) la Birmingham Palace.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles