More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Sportiva Claudia Costiuc se întoarce cu două medalii de la Campionatul Național de Atletism în sală

  Claudia Costiuc de la CSM Dorna Vatra Dornei, originară din Iacobeni, a cucerit două medalii în proba de 800 de metri din cadrul Campionatelor Naționale de Atletism în sală, argint la tineret și bronz la senioare.

  Aceste noi reușite vin la două săptămâni după ce sportiva Claudia Costiuc aducea bucurie dornenilor prin titlul balcanic obținut la Belgrad/Serbia tot în proba 800 metri.

  O alta medalie a fost obținută de sportivul dornean Alexandru Prâsneac care a câștigat doar medalia de bronz.

  Antrenorul Cristian Prâsneac de la CSM Dorna Vatra Dornei ne-a declarat: „Sunt foarte încântat de evoluția sportivilor mei, atât în pregătire cât și în competiții. Chiar dacă administrația locală din Vatra Dornei a uitat să premieze sportivii dorneni din luna mai 2023, sportivii mei s-au concentrat să aducă tot timpul bucurie tuturor iubitorilor de sport din Țara Dornelor! Aș vrea să mulțumesc și celor care stau în spatele muncii noastre, conducerii CSM Dorna Vatra Dornei , Benzinăriei Mol România, Sălii Sporturilor Poiana Stampei, cât și sponsorului personal al sportivilor Apa Bucovina”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles