More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Senatorul George Mîndruță, primul parlamentar român care participă la hramul Mănăstirii Dragomirna: „Această zi sfântă să ne inspire și să ne aducă liniște în suflete, unind comunitatea în credință și dragoste de Dumnezeu!”

  Duminică, 23 iunie 2024, a avut loc hramul Mănăstirii Dragomirna, eveniment ce a adunat în curtea lăcașului de cult sute de persoane.

  Printre acestea s-au aflat și senatorul PSD de Suceava, George Mîndruță, precum și primarii Radu Reziuc – Mitocu Dragomirnei, Ion Cotoară – Iaslovăț și Toader Adrian Lavric – Satu Mare.

  Conform edilului Radu Reziuc, senatorul George Mîndruță este primul parlamentar român care ia parte la hramul Mănăstirii Dragomirna.

  „La invitația primarului comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc, astăzi am avut bucuria de a participa la slujba de la Mănăstirea Dragomirna, care poartă hramul „Pogorârea Duhului Sfânt“. Acest loc de o mare însemnătate istorică și spirituală ne-a oferit prilejul de a ne adânci în rugăciune, într-o atmosferă deosebit de binecuvântată și înălțătoare. La inițiativa primarului, s-au mobilizat zilele trecute câteva zeci de gospodine pentru a găti peste 20.000 de sarmale. Astfel, credincioșii care s-au ostenit și au participat la Sfânta Liturghie, din împrejurimi și de la distanță, au putut lua un strop de energie și o gustare pentru acasă. Această zi sfântă să ne inspire și să ne aducă liniște în suflete, unind comunitatea în credință și dragoste de Dumnezeu!”, a transmis senatorul George Mîndruță.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles