More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Primarul comunei Vatra Moldoviței, Virgil Saghin, a anunțat începerea lucrărilor la două poduri importante pentru întreaga comunitate: „Infrastructura rutieră reprezintă un factor important în dezvoltarea comunității”

  Primarul comunei Vatra Moldoviței, Virgil Saghin, anunță începerea lucrărilor pentru două poduri importante pentru comunitate, unul este „Cârmăceni” și unul la Opalnec.

  Cele două poduri sunt parte din două proiecte ce vizează modernizarea a mai multor drumuri comunale din Vatra Moldoviței.

  Primul contract – „Modernizare drumuri vicinale în comuna Vatra Moldoviței, jud. Suceava” constă în lucrări de modernizare a trei drumuri, respectiv drumul Cârmăceni – 480 de metri, drumul Sondă – 1.804 metri și drumul Opalnic – 100 m de metri.

  Prețul acestui contract este de 9.377.517,53 de lei fără TVA, la care se adaugă cota legală de TVA conform legii, valoarea totală fiind de 11.159.245,86 de lei.

  La drumul Cârmăceni se are în vedere realizarea unui pod cu o lungim de 12 metri, mai multe podețe, precum și un zid de sprijin din gabioane pe o lungime de 56 de metri.

  Al doilea contract – „Modernizare drumuri vicinale în comuna Vatra Moldoviței, jud. Suceava” – vizează lucrări pentru modernizarea a 20 drumuri de pe raza comunei Vatra Moldoviței. Și în cadrul acestui proiect va fi realizat un pod.

  Prețul acestui contract este de 11.839.513,27 de lei fără TVA, la care se adaugă cota legală de TVA conform legii, valoarea totală fiind de 14.089.020,79 de lei.

  Vă prezentăm mai jos lista celor 20 de drumuri, cu lungime de aproape 10 kilometri, ce vor fi modernizate:

  „Cele două proiecte sunt foarte importante pentru comuna Vatra Moldoviței. În viața oricărei localități, infrastructura rutieră reprezintă un factor important în dezvoltarea comunității, facilitând circulația de zi cu zi a locuitorilor săi și accesul la infrastructura socială, contribuie la un nivel mai ridicat al securității oamenilor, dar este și un factor deosebit de important atunci când vine vorba despre decizia companiilor de a investi într-o anumită zonă”, a declarat Virgil Saghin, primarul comunei Vatra Moldoviței.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles