More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Peste 600 de doamne și domnișoare au fost prezente astăzi la conferința de alegeri a Consiliului Politic Județean OFSD Suceava: „Rolul femeii în politică nu mai stârnește doar zâmbete sceptice ci emoții temătoare pentru adversarii politici”

  Peste 600 de doamne și domnișoare au fost prezente astăzi la conferința de alegeri a Consiliului Politic Județean OFSD Suceava, în cadrul unui eveniment de o înaltă ținută organizat de Larisa Blanari, președinta Organizației de Femei Social Democrate Suceava.

  „Nu întâmplător suntem astăzi multe doamne aici, în prima zi de primăvară, anotimpul renașterii pentru că astăzi renaște și scena politică suceveană, îmi place să spun asta, văzându-vă într-un număr atât de mare. La Suceava, rolul femeii în politică nu mai stârnește doar zâmbete sceptice ci emoții temătoare pentru adversarii politici. Vreau să mulțumesc întregii conduceri județene a Partidului Social Democrat Suceava, cât și domnului premier Marcel Ciolacu care de curând a amintit cu drag, de procentul de 30% pe care noi doamnele, îl merităm. De un an de zile de când sunt președinta acestei organizații am străbătut județul în lung și în lat și m-am întâlnit cu fiecare dintre dumneavoastră. Vă cunosc, vă respect, vă apreciez și vă mulțumesc încă o dată pentru prezență. Vă vorbesc și în calitate de om care se află pe listele pentru alegerile europarlamentare. Este important să fim unite, pentru că, dacă mobilizarea este una puternică, vom reuși să câștigăm cele patru tururi de alegeri. Ținta noastră în 2024 este să avem mai multe doamne primar, mai multe doamne viceprimar și mai multe doamne consilier după alegerile locale”, a declarat Larisa Blanari, președinta Organizației de Femei Social Democrate Suceava.

  Invitatul special al acestui eveniment dedicat femeilor PSD, a fost ministrul Familiei, Natalia Intotero, aceasta având doar cuvinte de laudă la adresa Organizației Județeane a Femeilor Social Democrate Suceava.

  „Pentru mine este o mare onoare să fim astăzi împreună, în cea mai importantă zi din an, ziua în care renaște frumosul. Vă doresc să fiți fericite, să fiți sănătoase, să fiți iubite și vă mulțumesc că ați ales Partidul Social Democrat. Văzându-vă atât de unite și atât de multe, eu cred că într-un timp foarte scurt, dumneavoastră veți ajunge etalon la nivel național. Sincere felicitări tuturor”, a transmis Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

  Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, s-a arătat emoționat să vorbească în prezența unui număr atât de mare de doamne și le-a urat succes în politică.

  „Această armată de doamne și domnișoare este doar o parte din ce are Partidul Social Democrat. Vă felicit pentru că ați făcut un efort deosebit. Eu nu prea laud la început dar acum trebuie să o felicit pe doamna Larisa Blanari pentru această acțiune. Noi ne-am propus în această campanie, să câștigăm conducerea Consiliului Județean și Primăria municipiului Suceava iar conducerea națională PSD ne susține și va veni în curând în Suceava. Succes doamnelor și sănătate”, a declarat senatorul Ioan Stan, președintele organizației județene PSD.

  Pentru că este an electoral și pentru că toată lumea își dorește să câștige alegerile, deputatul Mirela Adomnicăi a transmis tuturor doamnelor să aibă parte de multe bucurii electorale.

  „Vă doresc tuturor doamnelor și domnișoarelor multe bucurii electorale. Organizația de femei face parte din marea organizație PSD, o organizație care trebuie să fie câștigătoare în acest an. Eu răspund de două zone, zona de munte cu 12 localități și zona Cajvana cu 20 de localități, unde ne propunem să câștigăm 9, respectiv 11 primării, să avem majoritate. Din partea PNL, mă bat pe aceste zone, cu două doamne, dar vă asigur că va câștiga doamna de la PSD”, a declarat deputatul Mirela  Adomnicăi.

  Candidatul PSD la funcția de președinte a Consiliului Județean Suceava, George Șoldan, a felicitat Organizația Județeană de Femei și a mărturisit că nu se aștepta ca un număr atât de mare de doamne să se adune în jurul președintei Larisa Blanari.

  „Îmi amintesc cum anul trecut, doamna Larisa îmi spunea entuziasmată că și-a propus să fie 1.000 de femei active în organizație și mă gândeam că este o cifră greu de atins dar acum am aflat că sunt 3.000 de femei active și 600 prezente în sală. Felicitări! Vă felicit și pe dumneavoastră doamnelor că ați luat decizia de a vă implica în politică. Nu vreau să am un discurs politic dar sunt foarte multe doamne în sală care au copii plecați la muncă în străinătate.  Nu am reușit în toți acești ani să creăm condiții mai bune pentru tinerii noștri și cred că împreună cu dumneavoastră, putem face o schimbare”, a declarat deputatul George Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte a Consiliului Județean Suceava.

  Este nevoie de femei în politică, a fost mesajul senatorului George Mîndruță, politicianul subliniind faptul că doamne trebuie susținute.

  „Vreau să încep prin a vă ura o primăvară frumoasă, plină de reușite, de bucurii și sunt convins că programarea acestei întâlniri pe data de 1 martie, nu a fost întâmplătoare. Mereu femeile au avut un rol crucial, au fost dascăli, au format lideri dar încă mai sunt stereotipuri când vine vorba despre femei. Trebuie să ne implicăm în politică pentru că de la politic vin toate deciziile care ne influențează viața de zi cu zi. Aș vrea să o felicit pe doamna Larisa Blanari pentru activitatea din ultima perioadă, și nu numai. Vă felicit pe toate cele care ați decis să faceți un pas în față și să vă asumați un rol vizibil în Organizația de Femei, pentru că implicarea femeilor în politică, este astăzi o necesitate”, a transmis senatorul George Mîndruță.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles