More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Întreaga comunitate din Voitinel a luat parte la cea de-a III-a ediție a Târgului Caritabil organizat de elevii din localitate: „Banii strânși în cadrul acestui eveniment, vor fi direcționați către niște cazuri medicale din comună”

  Școala Gimnazială din Voitinel a adunat zilele trecute, întreaga comunitate, în cadrul unui eveniment de suflet, eveniment care nu ar fi fost  posibil fără implicarea extraordinară a edilului Maria Pleșa. Atentă la nevoile oamenilor pe care îi păstorește cu drag și îi îndrumă, primarul Maria Pleșa consideră că elevii trebuie să fie pregătiți pentru viață și din acest motiv îi implică în tot felul de activități, menite să le dezvolte abilitățile practice.

  Așa s-a întâmplat și joi, când cu sprijinul Primăriei Voitinel, Școala Gimnazială a organizat, la Căminul Cultural din localitate, un Târg Caritabil, eveniment ajuns la a III-a ediție. Dornici să ajute, copiii, sprijiniți de familie și de cadrele didactice,  au adus de la dulciuri până la sarmale, bunătăți pe care le-au vândut între ei, dezvoltându-și și latura antreprenorială, pentru că au învățat să negocieze, pentru a obține câștiguri cât mai mari.

  „Acest Târg Caritabil organizat de elevi a devenit tradiție la Voitinel și ne bucurăm că atât părinții cât și copiii manifestă un real interes. Facem educație, dăruind. Banii strânși în cadrul acestui eveniment, vor fi direcționați către niște cazuri medicale din comună, mai precis pentru tratamentul unor copii. Elevii noștri înțeleg că este important să ajute dar în același timp m-am bucurat să-i văd implicați, cum negociază pentru marfa lor. Mulțumim părinților pentru că au cheltuit practic de două ori, o dată când au pregătit tot ceea ce au adus la Târg și a doua oară când au cumpărat de la ceilalți”, a menționat edilul Maria Pleșa.

  Pe lângă partea umană și binele făcut în comunitate, acest Târg a adus împreună oamenii din Voitinel, aceștia petrecând momente extraordinare și dovedind că dacă sunt uniți, pot face lucruri importante pentru ei și pentru cei din jur.

  La finalul evenimentului, s-a strâns suma de 14.748 de lei, iar cadrele didactice, împreună cu directorul instituției de învățământ au avut doar cuvinte de laudă la adresa primarului Maria Pleșca, omul care sfințește locul la Voitinel.

  „Ne-am bucurat împreună de bucatele deosebite, decorațiuni, articole handmade și multe alte surprize la „Târgul Caritabil”, ediția a III-a, organizat în parteneriat cu Primăria comunei Voitinel. Aducem mulțumiri tuturor părinților, elevilor, cadrelor didactice, întregii comunități și în mod deosebit, doamnei primar Maria Pleșca, pentru ajutor și implicare. Suma adunată este de 14.748 de lei, bani care vor constitui un sprijin pentru persoane cu probleme”, a declarat profesorul Doru Cureș, director al Școlii Gimnaziale Voitinel.  

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles