More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Gheorghe Șoldan, noul președinte al Consiliului Județean Suceava, a fost prezent de Rusalii, în mijlocul locuitorilor din Vicovu de Jos: „O comunitate și un primar pe care, așa cum le spuneam și vicovenilor, i-am dat de multe ori exemplu”

  Deputatul Gheorghe Șoldan, noul președinte al Consiliului Județean Suceava, a fost prezent de Rusalii, în mijlocul locuitorilor din Vicovu de Jos.

  „M-am bucurat să fiu duminică, de Rusalii, în mijlocul locuitorilor din Vicovu de Jos, al căror primar a ales să sărbătorească această zi și printr-un spectacol de excepție, adunând, astfel, laolaltă întreaga comunitate nu doar la biserică, ci și pe esplanada de lângă Centrul Cultural „Sofia Vicoveanca” din localitate. O comunitate și un primar pe care, așa cum le spuneam și vicovenilor, i-am dat de multe ori exemplu. De pe scena evenimentului, le-am vorbit oamenilor despre prioritățile mele ca președinte de consiliu județean și i-am asigurat că nu am uitat ce am vorbit în campania electorală nu de mult încheiată. I-am felicitat pentru că au ales un primar precum Vasile Tugui (votat cu aproape 90%), primar care a reușit în două mandate să dezvolte vizibil comuna și care are numeroase proiecte de continuare a modernizării Vicovului de Jos. Totodată, le-am mulțumit pentru că au avut încredere în mine și pentru că, pe 9 iunie, la Vicovu de Jos am primit pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava de trei ori mai multe voturi decât principalul meu contracandidat. Și sunt zeci de exemple de astfel de comunități care au ales într-o proporție covârșitoare schimbarea cu Gheorghe Șoldan. Mă onorează , dar mă și responsabilizează în egală măsură. Sunt determinat, am ținut să precizez și ieri acest lucru, să produc, alături de echipa mea, schimbările de care județul nostru are atât de multă nevoie. Toate astea pentru ca, într-un final, sper eu chiar finalul primului mandat, 2028, toți mai puțini tineri să plece din județ, iar cei plecați de mult să înceapă să vină înapoi acasă, la copiii lor, la familiile lor”, a transmis Gheorghe Șoldan.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles