More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Fake news-ul cu mâncarea sărăcăcioasă de la Spitalul Județean Suceava s-a răspândit rapid în mediul online: „Oamenii trebuie să înțeleagă că mâncarea din spital este făcută după niște norme”

  Zilele trecute, Dana Budeanu, cea care s-a erijat într-un justițiar atotștiutor în mediul online, a postat mai multe fotografii prin care a vrut să arate că pacienții de la Spitalul Județean Suceava nu prea ar primi de mâncare.

  Postarea a fost rapid răspândită pe rețele de socializare, multă lume începând să înjure și să jignească, deși nu au avut de-a face cu cea mai mare unitatea spitalicească din județ.

  Reporterii cotidianului online Glasul Sucevei au reușit să intre în posesia a mai multe fotografii cu meniuri pregătite pentru pacienții de la Spitalul Județean Suceava, putându-se constata că sunt destul de copioase.

  Doctorul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, a arătat că mâncarea din spital este făcută după anumite norme și că personalul medical primește același fel de mâncare ca și pacienții internați.

  „Oamenii trebuie să înțeleagă că mâncarea din spital este făcută după niște norme, este stabilită de un dietetician care calculează necesarul de nutrienți în funcție de patologiile pacienților internați, trebuie respectate niște principii de dietetică și nutriție. Aceeași mâncare o  mâncăm și noi, personalul medical. Nu avem meniuri diferite. Bineînțeles cine vrea poate să își comande în altă parte”, a declarat doctorul Dan Teodorovici.

  Meniurile pacienților sunt făcute publice pe site-ul Spitalului Județean Suceava, acestea fiind diferite în funcție de patologiile celor internați.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles