More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Comuna Poiana Stampei se transformă timp de două weekend-uri în capitala atletismului românesc: „Se demonstrează că efortul administrației publice locale de a investi în infrastructura sportivă dă roade”

  Comuna Poiana Stampei va deveni o adevărată capitală sportivă a țării, deoarece în datele de 21 și 28 octombrie, aici se va aduna toată „spuma” Federației Române de Atletism. Această comună a județului nostru, „Poarta de intrare în Bucovina”, va găzdui Campionatul Național de Cros „Bucovina Cross Country”, urmând să sosească în zonă, aproximativ 1.000 de sportivi cât și personalități ale lumii sportive și nu numai.

  Aceștia se vor putea bucura de munte dar și de bucatele tradiționale, gazdele pregătindu-le mai multe surprize.

  „Poiana Stampei din Depresiunea Dornelor va deveni, pentru două weekend-uri, Capitala Atletismului, iar asta este un motiv de mare bucurie pentru comunitatea din Poiana Stampei, dar și pentru mine, ca primar al acestei localități. Iată că, încă o dată, se demonstrează că efortul administrației publice locale de a investi în infrastructura sportivă dă roade, iar însuși acest Campionat Național de Atletism este ca un răspuns la eforturile noastre. Mă bucur enorm că Federația Română de Atletism, prin domnul Cristian Prâsneac, a ales această localitate frumoasă din zona de munte pentru a fi gazda acestei competiții naționale. Așteptăm, zilele acestea, la Poiana Stampei, în jur de 1.000 de sportivi, dar și oficialități, care vor veni aici și vor descoperi frumusețile zonei de munte. Veniți la Poiana Stampei pentru că avem o infrastructură sportivă și ceea ce este necesar pentru ca o astfel de competiție să poată fi organizată în cele mai bune condiții!”, a declarat Viluț Mezdrea, primarul comunei Poiana Stampei.

  Conducerea Federației Române de Atletism s-a arătat impresionată de atenția pentru detalii în organizarea evenimentului de la Poiana Stampei, a administrației locale și în primul rând a edilului Viluț Mezdrea, care a investit foarte mult în ultimii ani în infrastructura sportivă din această comună.

  „Doresc să transmit sincere mulțumiri și dedicare autorităților locale din Poiana Stampei în organizarea acestei competiții, Campionatul Național de Cros. Am convingerea că evenimentul va fi un succes și va oferi o oportunitate minunată sportivilor noștri de a se bucura de spiritul competiției. Felicitări pentru munca depusă și succes atletismului”, a transmis Anișoara Cușnir Stanciu, președintele Federației Române de Atletism.

  Organizatorii promit un eveniment unic în țară, atât prin traseele spectaculoase cât și prin peisajul absolut impresionat, așteptându-se o prezență numeroasă la primul eveniment sportiv de așa o anvergură, la Poiana Stampei.

  „Ați auzit vreodată de frumusețea inegalabilă de la Poiana Stampei? Ei bine, este momentul să vă lăsați cuceriți de peisajul său pitoresc! Și ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât participând la primul eveniment sportiv de masă Cross Country din România. Este un eveniment unic, care nu trebuie ratat. Cu trasee spectaculoase în mijlocul naturii, vă oferim oportunitatea de a experimenta adrenalina, distracția și voia bună într-un cadru absolut mirific. Poiana Stampei este un colț de paradis al Bucovinei, unde drumurile pitorești vă vor învălui în frumusețea lor. Păduri dese, dealuri acoperite de pajiști verzi și aer proaspăt de munte vă vor însoți pe întreaga durată a evenimentului”, au completat reprezentanții Federației Române de Atletism.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles