More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Casa de Cultură „Ștefan cel Mare” din Putna a intrat într-un amplu proiect de renovare: „Casa de Cultura din Putna va avea o nouă înfățișare în vara acestui an”

  George Coroamă, primarul comunei Putna, a anunțat ample lucrări de renovare la Casa de Cultură „Ștefan cel Mare” din localitate.

  „Astăzi au început lucrările de modernizare a Casei de Cultură «Stefan cel Mare» din Putna. Construită de vrednici gospodari ai comunei noastre, cu punerea în funcțiune în anul 1971, clădirea a fost martoră a multor evenimente culturale de-a lungul vremii. Și deoarece cultura trebuie sa fie o componentă esențială în viața oricărei comunități, ne-am străduit sa obținem finanțare pentru reabilitarea acestui obiectiv, astfel încât tradiția evenimentelor culturale să continue în condiții optime, răspunzând cerințelor actuale. Cu o valoare a investiției de aproape 3 milioane lei, bani proveniți din fonduri europene, Casa de Cultura din Putna va avea o nouă înfățișare în vara acestui an”, a transmis primarul George Coroamă.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles