More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Bucovina Cross Country a adunat la start participanți pasionați din toate colțurile țării la Poiana Stampei, în inima Bucovinei

  Sâmbătă, 28 octombrie 2023, la Poiana Stampei, în inima Bucovinei, a avut loc un eveniment remarcabil pentru iubitorii alergării din întreaga Românie.

  Bucovina Cross Country, o competiție de alergare destinată atât amatorilor, cât și profesioniștilor, s-a desfășurat în Poiana Stampei, o localitate considerată poarta de intrare în peisajul magnific al Bucovinei. Acest eveniment deosebit a avut loc în data de 28 octombrie 2023 și a adunat la start participanți pasionați din toate colțurile țării.

  Unul dintre punctele de atracție majore ale Bucovina Cross Country a fost traseul amenajat la standarde europene, care a reușit să încânte alergătorii de la început până la final. Cu priveliști pitorești și terenuri variate, traseul a oferit o experiență de neuitat pentru toți cei prezenți.

  Bucovina Cross Country a înregistrat un adevărat succes grație sprijinului esențial al autorităților locale, care au asigurat o organizare la cel mai înalt nivel posibil pentru un astfel de eveniment.

  „Apreciem profund eforturile și angajamentul primarului Viluț Mezdrea, care a investit considerabil în baza sportivă din localitate. Viziunea sa a atras atenția organizatorilor de evenimente sportive de acest gen, iar acum Poiana Stampei devine un loc preferat pentru astfel de competiții”, au transmis reprezentanții Federației Române de Atletism.

  Participanții au avut parte de o zi plină de adrenalină, surprize oferite de organizatori și distracție la maxim.

  Bucovina Cross Country a fost mai mult decât o competiție, a fost o experiență de neuitat pentru toți cei implicați.

  Aprecierile primite pe plan internațional confirmă succesul și valoarea evenimentului, iar Bucovina Cross Country continuă să crească în popularitate pe scena sporturilor de alergare.

  „În numele organizatorilor, dorim să mulțumim tuturor celor care au contribuit la această zi specială și să felicităm toți participanții pentru efortul și determinarea lor”, au mai transmis reprezentanții Federației Române de Atletism.

  „Ne bucurăm de o zi minunată și de prezența atât de multor sportivi care vor da tot ce au ei mai bun pentru a deveni învingători la această competiție națională. Trebuie să recunosc că avem emoții, organizând pentru prima dată un eveniment de așa o anvergură, dar suntem deschiși și vom face totul pentru ca Poiana Stampei să iasă în evidență și să arate tot ceea ce are ea mai frumos. Îi felicităm pe toți de pe acum, toți sunt foarte buni, îi așteptăm cu premii și cu laude, atât din partea celor de la Federația Națională de Atletism cât și a noastră, a administrației publice locale Poiana Stampei. Suntem alături de aceste competiții sportive și promitem încă de pe acum ca și în anii viitori să asigurăm o continuitate, dacă, sigur, și colegii noștri vor fi de acord. Vă mai așteptăm la Poiana Stampei și cu alte ocazii și să dea Dumnezeu să câștige cei mai buni”, a declarat Viluț Mezdrea, primarul comunei Poiana Stampei, în deschiderea Campionatului Național de Cros. 

  „Vreau să felicit administrația locală și în primul rând pe domnul primar Viluț Mezdrea pentru acest frumos eveniment, pentru sprijinul pe care ni l-a acordat și vreau să vă zic că nu am primit niciodată «nu» de la dumnealui. Când am zis că vrem să facem poartă, ne-a dat poartă, când am cerut să băgăm cilindru, ne-a adus cilindru, de la câțiva kilometri, pe jos, pentru a face plăcerea sportivilor, să fie un traseu foarte frumos pentru o competiție de cros. Consiliul Național Federal și colegii au cerut să aibă un traseu de cros country care să se ridice la standardele campionatelor internaționale și după mai multe discuții și analize, am ales ca locație Poiana Stampei”, a declarat Cristian Prâsneac.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles