More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Atleta dorneancă Claudia Ionela Costiuc a obținut calificarea la Campionatul Balcanic de Cros și la cel European de Cros după ce a câștigat medalia de bronz la Campionatul Național de cros de la Poiana Stampei

  Poiana Stampei a fost din nou gazdă și în acest sfârșit de săptămână pentru Campionatul Național de cros.

  După ce la sfârșitul săptămânii trecute naționalele de cros au adus la start copii 1, 2, juniorii U16 și cadeții U18, în weekend a avut loc competiția destinată juniorilor 1 (U20), tineretului (U23) și seniorilor.

  La finalul competiției sportiva dorneanca Claudia Ionela Costiuc, legitimată la CSM Dorna Vatra Dornei, cu dublă legitimare cu CSM București, a obținut medalia de bronz în proba de 4.000 de metri la categoria U20.

  Medalia de bronz îi aduce Claudiei calificarea în lotul României de Cros pentru: Campionatul Balcanic de Cros din 11 noiembrie de la Pirdop din Bulgaria.

  De asemenea, îi asigură și participarea la Campionatul European de Cros din 10 decembrie de la Bruxelles. 

  Cristian Prâsneac, antrenorul la CSM Dorna Vatra Dornei, ne-a declarat că tânăra atletă, deși este o alergătoare de 800 metri, la Poiana Stampei a participat în proba de 4.000 metri cros. Traseul a fost foarte greu, pe un teren variat și foarte dificil deoarece cu o zi înainte de start a plouat. Tatăl Claudiei s-a născut și a copilărit în Poiana Stampei și de aici a venit ambiția sportivei de a da tot ce are mai bun, în cadrul acestei competiții și implicit de a cuceri o medalie și de a se califica pentru Campionatul Balcanic și European de cros.

  „Aș vrea să mulțumesc și celor care stau în spatele nostru CSM Dorna Vatra Dornei , CSM București , Apa Bucovina, Mol Romania și Hotel Silva Vatra Dornei”, a completat antrenorul Cristian Prâsneac.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles