More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Atleta Claudia Costiuc s-a întors cu medalia de aur de la Cupa României la cros desfășurată la Botoșani

  Cupa României la cros  a avut loc duminică, 19 noiembrie 2023, la Botoșani, în zona Pădurii Rediu, atrăgând peste 150 de participanți din 18 județe ale României. Deschiderea competiției a fost făcută de către Anișoara Cușmir-Stanciu, câștigătoarea medaliei de aur la săriturile în lungime în 1984, care în prezent ocupă funcția de președinte al Federației Române de Atletism.

  CSM Dorna Vatra Dornei a participat cu o delegație numeroasă, la finalul competiției întorcându-se acasă cu 3 medalii.

  CSM Dorna Vatra Dornei a punctat la această competiție prin deja consacrata Claudia  Ionela Costiuc, care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la categoria de vârstă U20, în vreme ce Alexandru Prâsneac a cucerit medaliile de bronz atât în concursul individual de la U18, cât și în proba pe echipe, alături de Petrea Bodea, Luca Damian și Andrei Ștefănică.

  „Sunt foarte încântat de evoluția sportivei Costiuc Claudia pentru victoria adusă duminică la Botoșani. Claudia este o alergătoare de 800 de metri și în această perioadă grea de pregătire a evoluat cu succes și la Campionatul Național, la cel Balcanic și la Cupa României de cros. Pe 10 decembrie, Claudia va lua startul la Campionatul European de cros care are loc în Bruxelles – Belgia. Sunt încântat și de băieți, de modul cum au evoluat la Botoșani. Aș vrea să mulțumesc și celor din conducerea CSM Dorna Vatra Dornei, Primăriei municipiului Vatra Dornei, dar și sponsorilor Apa Bucovina, Mol România, Sala Sporturilor Poiana Stampei care asigură refacerea sportivilor și Hotel Silva Vatra Dornei”, a declarat Cristian Prâsneac, antrenor la CSM Dorna Vatra Dornei.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles