More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Accident produs în fața Școlii Gimnaziale Bivolărie din cauza unui căruțaș care a vrut să întoarcă faetonul în mijlocul drumului

  La 23.06.2021, la ora 23.30, Ștefan B., în vârstă de 27 de ani, din orașul Vicovu de Sus, aflându-se în parcarea de lângă Școala Gimnazială Bivolărie, în partea dreaptă a sensului de deplasare comuna Vicovu de Jos către comuna Putna, cu un atelaj hipo, a ieșit pe strada Ștefan cel Mare, dorind să întoarcă atelajul hipo spre a se deplasa spre comuna Putna, atelajul fiind îndreptat inițial spre comuna Vicovu de Jos, nu s-a asigurat corespunzător, fiind acroșat  lateral de către autoturismul marca Audi A6 înmatriculat în Marea Britanie și condus de către Mihai T., în vârstă de 21 de ani, din comuna Straja, ce circula din direcția comuna Vicovu de Jos către comuna Putna.

  În urma accidentului a rezultat rănirea lui Ștefan B., care a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți.

  Conducătorul atelajului hipo nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, dar i s-au recoltat o probă de sânge la spital.

  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

  În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus, pentru lămurirea tuturor aspectelor și stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

  Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă de 1.305 lei pentru lipsă ITP și 1.000 de lei pentru lipsă RCA.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles