More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  FOTO Accident mortal în Pasul Tihuța. Un bărbat de 60 de ani și-a pierdut viața

  La 17.07.2020, în jurul orei 18.41, un bărbat, de 60 de ani, din municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce conducea autoturismul marca Audi, pe DN 17, în afara localităţii Poiana Stampei, din direcţia Bistriţa către Vatra Dornei, într-o curbă la stânga, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu parapetul metalic.

  După impactul cu parapetul metalic, a revenit pe sensul său de mers, unde a intrat în coliziune cu autoutilitara marca Volvo, condusă de un bărbat, de 45 de ani, din comuna Românaş, judeţul Sălaj, care circula din sens opus şi care în momentul sesizării stării de pericol, a efectuat o manevră de evitare a coliziunii cu autoturismul marca Audi.

  Deşi șoferul, a încercat să evite coliziunea cu celălalt autoturism, nu a reuşit, impactul având loc pe sensul de mers Bistriţa către Vatra Dornei.

  În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 60 de ani şi rănirea pasagerei dreapta faţă, o femeie, de 55 de ani, din municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud.

  Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului municipal Vatra Dornei  în vederea efectuării necropsiei.

  S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles