More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Focar de Covid – 19 la Antena 1. „Vedetele” cu 4 clase – Vulpița și Viorel – au fost infectate cu coronavirus (NAȚIONAL)

  Mirela Vaida, prezentatoarea celebrei emisiuni “Acces Direct” de pe Antena 1, a confirmat teribila veste care circula deja în spaţiul public. Soţii Veronica şi Viorel Stegaru, făcuţi celebri de această emisiune, au fost depistaţi cu COVID-19.

  După ce mai devreme, în cursul zilei de astăzi, s-a aflat că doi invitaţi şi un membru al echipei de la Acces Direct au fost infectaţi cu coronavirus, prezentatoarea Mirela Vaida a confirmat că cei doi invitaţi în cauză sunt „Vulpiţa” Veronica şi Viorel Stegaru. Membrul echipei se pare că ar fi un reporter care îi însoţea de obicei pe cei doi.

  Mirela Vaida şi-a făcut şi ea testul pentru COVID-19. Testul rapid a ieşit negativ, iar acum prezentatoarea de la Acces Direct aşteaptă rezultatele testelor finale pentru a fi sigură că totul este în regulă. În acest timp, toate măsurile de protecţie au fost luate, iar o firmă de specialitate a fost deja chemată pentru a dezinfecta platoul de filmare.

  „Chemăm firmele de specialitate care să facă o dezinfecție. Noi am întocmit o listă cu toți cei care merg în mod frecvent cu ei la filmare și vor fi testați. Vreau să spun că deși eu nu am intrat în contact direct cu ei mi-am făcut testul rapid, care a ieșit negativ. Acum aștept și testul celălalt”, a declarat Mirela Vaida, potrivit a1.ro.

  Vedeta Antena 1 a povestit şi cum s-a aflat că Veronica şi Viorel Stegaru au COVID-19. Veronica a fost recent în vizită acasă, la Blăgeşti, în judeţul Vaslui. La întoarcere nu a prezentat vreun simptom, însă echipa de la Acces Direct i-a făcut oricum ei şi soţului câte un test de coronavirus, iar ambele au ieşit pozitiv.

  „Veronica s-a întors de la Blăgești. A plecat din București, aici unde erau mereu supravegheați. La noi se respecta cu strictețe toate regulile impuse. (…) Veronica nu a făcut febră, iar soțul ei s-a simțit bine. Pentru ca lucrurile să fie foarte clare, producătorii de la Acces direct s-au gândit să le facă un test, iar acesta a ieșit pozitiv la soții Stegaru”, a mai precizat Mirela Vaida.

  Care a fost comunicatul oficial al Antena 1, dat publicităţii în prealabil

  „Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc. Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți”, se arată în comunicat.

  Sursa: Capital

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles