FOTO Digi Sport
Ritmic Suceava

Fotbalul românesc suferă și din păcate numărul sporitivilor depistați pozitivi la testul pentru COVD-19 se mărește. După ce ieri aflam că și antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, este infectat, astăzi aflăm că Dinamo București ar putea fi retrogradată.

Liga 1 Betano suferă în aceste zile și cluburile românești pierd bani, fiind nevoite să scadă salariile, fie să le dea drumul jucătorilor să plece la alte echipe unde să fie mai bine plătiți. Dar nu asta este problema gravă a amomentului. Deja numărul fotbaliștilor infectați a crescut, de la o zi la alta, iar recordul infectărilor se pare că-l deține Dinamo, cu 21 de persoane infectate. În urma acestor date DSP a trimis o notă informativă către organismele din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal, prin care anunță că echipa din Ștefan cel Mare va trebui să intre în carantină totală.

Direcţia de Sănătate Publică Ilfov a informat Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că Dinamo va trebui să stea în carantină 14 zile, asta însemnând că Dinamo nu poate reveni pe teren mai devreme de data de 5 august, în condițiile în care Dinamo, trebuia să joace astăzi cu Hermannstadt la Sibiu.

În această situație Dinamo are două opțiuni, fie cu juniorii, fie nu se prezintă la meci şi pierde la masa verde. LPF a anunțat oficial că va avea o întâlnire cu reprezentanţii clubului pentru a discuta situația de fapt.

Reprezentanții LPF și ai clubului se vor întâlni joi, şi tot atunci LPF va lua o decizie oficială în privinţa roş-albilor. Cert e că Liga I nu se va opri, iar play-out-ul va continua, indiferent de ce va face Dinamo. În rândurile care urmează aveți lista actualizată a sportivilor găsiți pozitivi la testul pentru COVID-19.

Sursa: Play Tech

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here