More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Deputatul Mirela Adomnicăi îi susține pe George Șoldan și pe Vasile Rîmbu în lupta pentru șefia CJ Suceava, respectiv Primăria Suceava: „Este timpul să facem bine municipiul Suceava, județul Suceava”

  Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, a transmis un mesaj prin care își anunță susținerea totală pentru George Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, și pentru Vasile Rîmbu, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Suceava.

  „Dezvoltarea județului se face cu fiecare localitate în parte, începând cu municipiul Suceava. Îl cunosc pe Gheorghe Șoldan de mulți ani și știu cât de determinat este să aducă schimbarea acestui județ rămas, din păcate, în urma celorlalte județe ale României. Nu putem să ne lăudăm la nesfârșit cu mănăstirile, cu munții și peisajele, cu oamenii gospodari, cu frumoasele noastre tradiții și obiceiuri. Trebuie să vedem realitatea, statisticile care arată că dezvoltarea județului Suceava a bătut pasul în ritm de horă. Doi pași înainte și doi înapoi. Vasile Rîmbu e un economist care a dovedit că face mai mult decât vorbește. Iar de vorbe cred că v-ați săturat. E timpul faptelor. E timpul să facem Suceava bine, municipiul Suceava, județul Suceava!”, a transmis deputatul Mirela Adomnicăi.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles