More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Cristi Burac, candidatul PSD la Primăria Șcheia, vrea să schimbe total la față cea mai bogată comună din județ: „Vrem și putem să transformăm Șcheia într-un adevărat pol economic și industrial al județului”

  Cristi Burac, candidatul Partidului Social Democrat la Primăria comunei Șcheia, este omul care își propune să scrie istorie în această zonă a județului. Foarte mulți cetățeni au crezut în omul Cristi Burac și i-au acordat votul la alegerile din 2020, iar acesta a depus toate eforturile pentru a face ca lucrurile să funcționeze în direcția dorită de comunitate, din poziția de viceprimar.

  „Sunt un om simplu, căruia îi place foarte mult să fie înconjurat de oameni. Sunt născut și crescut în satul Sfântu Ilie și iubesc această comunitate. Începând cu anul 2012 m-am hotărât să mă implic activ în administrația comunei Șcheia. Din 2020 sunt viceprimar și am experiență în tot ceea ce înseamnă administrația publică a comunei Șcheia. Cunosc toate problemele cu care se confruntă oamenii și vreau să contribui masiv la rezolvarea lor. Vrem și putem să transformăm Șcheia într-un adevărat pol economic și industrial al județului”, a declarat Cristi Burac, candidatul PSD la Primăria comunei Șcheia.

  Acesta le este recunoscător oamenilor care au crezut în el și datorită voturilor lor a ocupat poziția de viceprimar, în acești ultimi patru ani, și dorește să aibă din nou încrederea lor pentru a deveni primar și pentru a continua numeroasele proiecte începute în mandatul de viceprimar, precum și pentru implementarea unor noi proiecte vitale întregii comunități din toate cele cinci sate – Șcheia, Sfântu Ilie, Mihoveni, Trei Movile și Florinta.

  „Mulțumesc mult cetățenilor comunei Șcheia care m-au votat la ultimele alegeri, fără ei nu aș fi avut ocazia să demonstrez că pot și că vreau să fac treabă, iar acum le cer din nou votul pentru a continua proiectele începute, dar și pentru a implementa altele noi. Mulțumesc mult și angajaților Primăriei Șcheia cu care am format o echipă și am lucrat împreună în acești patru ani”, a completat Cristi Burac, candidatul PSD la Primăria comunei Șcheia.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles