More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Deputatul Gheorghe Șoldan: „Guvernul Ciolacu a aprobat indicatorii tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții «Varianta de ocolire Gura Humorului»”

  Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, a anunțat faptul că Guvernul Ciolacu a aprobat indicatorii tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții „Varianta de ocolire Gura Humorului”.

  „Guvernul Ciolacu face un pas important în construcția variantei ocolitoare a orașului Gura Humorului. Ce promit unii de 16 ani, rezolvă premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Astăzi a fost aprobat în ședință de guvern proiectul privind indicatorii tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții «Varianta de ocolire Gura Humorului». Această decizie marchează un pas important în dezvoltarea infrastructurii rutiere din județul Suceava și vine ca urmare a eforturilor Partidului Social Democrat și, implicit, ale ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu. Varianta de ocolire a orașului Gura Humorului este un proiect vital în cadrul promovării Drumului de mare viteză Baia Mare – Suceava, asigurând conexiunea între Lotul 2 Bistrița – Vatra Dornei și Lotul 3 Vatra Dornei — Suceava al Drumului de mare viteză. Acest proiect va contribui semnificativ la reducerea cozilor infernale de pe DN 17, de la Frasin la Gura Humorului, dar și la reducerea poluării fonice și cu noxe din zonele locuite. Finanțarea investiției, în valoare totală de aproximativ 2,7 miliarde de lei, va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile – Programul Transport 2021-2027, precum și de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii”, a declarat deputatul Gheorghe Șoldan.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles