More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Deputatul Florin Pușcașu: „Îi îndemnăm pe toți cei care gândesc și simt românește, care au energia de a se alătura luptei noastre să vină alături de AUR în acest nou Pol Suveranist Românesc”

  Astăzi, la sediul AUR Suceava a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia deputatul Florin Pușcașu a precizat că în jurul acestei formațiuni politice începe să se consolideze un Pol Suveranist Românesc.

  „Partidul Alianța pentru Unirea Românilor se consolidează. Alături de AUR, în afara partidelor deja cunoscute aflate cu noi într-o alianță, Partidul Republican și Alianța Național Țărănistă, se alătură într-un pol suveranist național românesc un al treilea partid, Forța Identității Naționale. Suntem pe zi ce trece mai puternici”, a declarat parlamentarul sucevean.

  Deputatul Florin Pușcașu a arătat că AUR țintește să obțină la alegerile de anul viitor un procent de 51% pentru a guverna în folosul românilor.

  „Avem nevoie de toți românii care înțeleg să ducă lupta românește, pentru români. De aceea îi îndemnăm pe toți cei care gândesc și simt românește, care au energia de a se alătura luptei noastre să vină alături de AUR în acest nou Pol Suveranist Românesc. Țelul nostru este de a atinge pragul de 50 de parlamentari, deputați și senatori, în grupul AUR pentru a putea realiza ceea ce până acum ne-a fost imposibil, respectiv contestările la Curtea Constituțională pentru inițiativele care ni se par nefirești”, a transmis Florin Pușcașu.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles