More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Dan Cușnir: „Propaganda lui Flutur Gheorghe, ajunsă la nivel de delirium, pune în pericol acordul Schengen”

  Dan Cușnir, președintele executiv al PSD Suceava, a transmis un comunicat de presă prin care l-a criticat pe Gheorghe Flutur pentru activitatea de la aeroportul sucevean.

  „Propaganda lui Flutur Gheorghe, ajunsă la nivel de delirium, pune în pericol acordul Schengen. Fotografiile prezentate în presa de partid ca fiind «un moment istoric» de fapt demonstrează că există breşe de securitate în fluxurile Aeroportului din Suceava. Cum a ajuns Flutur Gheorghe pe pista de aterizare? Este Flutur Gheorghe mai presus de lege si de regulile pe care trebuie să le respectam, noi oamenii normali? Un container numit pompos Terminalul 2 al Aeroportului Suceava este exemplificarea impotenţei administrative a lui Flutur Gheorghe, cel care a fost eficient în câştigarea alegerilor dar a avut eficienţa zero în exercitarea actului administrativ. Pe 01 aprilie, de Ziua Păcălelilor, încalcând normele de securitate, Flutur Gheorghe mai născoceşte o minciună prin care încearcă să acopere eşecul celor doar 5 destinaţii externe ale aeroportului Suceava. Pentru cei din Iaşi este mult mai simplu pentru că adevărul trebuie doar recunoscut; la aeroportul din Iaşi, având Terminalul 4 modernizat, funcţional şi eficient sunt peste 25 de destinaţii externe”, a transmis Dan Cușnir.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles