More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Botoșăneanul beat și fără permis care s-a pornit spre casă din Suceava cu bicicleta, însă pe drum s-a răzgândit și a furat o mașină, a fost reținut de polițiști

  Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe Daniel Scripcă, de 26 de ani, din comuna Dimăcheni, județul Botoșani, pentru conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și furt în scop de folosință.

  Individul a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.

  În noaptea de 29 spre 30 martie 2024, în jurul orei 00.00, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DN 29, pe raza localității Plopeni, oraș Salcea, o autoutilitară la volanul căreia se afla Daniel Scripcă.

  Din verificările polițiștilor a reieșit că tânărul nu are permis de conducere. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Botoșăneanul le-a spus agenților că se plimba cu bicicleta prin cartierul Burdujeni când a văzut vehiculul parcat pe marginea drumului. El a încercat portierele și a observat că automobilul era deschis. A pătruns în interior, a găsit cheia de rezervă și pornit autoutilitara dorind să pornească spre localitatea Brăiești din județul Botoșani.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles