More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Ann Chijine, fotbalistă nigeriană: „Am plecat din România ca să îmi salvez viaţa” (NAȚIONAL)

  Ann Chijine este una dintre cele mai respectate sportive din Nigeria. A revoluţionat fotbalul feminin şi a fost desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare din Africa. A avut şi o experienţă în România, de care nu îşi aduce aminte cu plăcere.

  • A obţinut performanţe remarcabile în carieră
  • În România a rezistat numai trei luni

  Este vorba de scurta perioadă petrecută la echipa CS Negrea Reşiţa. Nu s-a putut învăţa cu stilul de viaţă de aici şi a dezvăluit că a decis să plece pentru a-şi salva viaţa.

  Ann Chijine a trăit un adevărat şoc în România

  A trebuit să plec după numai trei luni, care au fost groaznice. Vremea, mâncarea şi bariera lingvistică erau lucruri pe care nu le puteam gestiona.

  Am reuşit să trec peste problema cu limba română, pentru că mi-a fost dat un translator. Totuşi, a fost dificil cu mâncarea. Nimic nu era plăcut sau bun pentru mine. Am reuşit să supravieţuiesc doar mâncand pâine şi chipsuri. Nici cu vremea din România nu am putut să mă obişnuiesc. Îngheţam în autocarul clubului chiar dacă era căldura dată la maximum.

  Când am ajuns la meci, abia am putut coborî din autocar. Afară era extrem de frig şi ningea. În acel moment mi-am dat seama că trebuie să plec pentru a nu îngheţa de frig. Am fost în multe ţări din Europa, dar nicăieri nu am trăit o experienţă similară celei din România„, a declarat Ann Chijine pentru jurnaliştii de la Competesports.

  Ann Chijine a fost la CS Negrea Reşiţa la începutul anului 2010.

  Sursa AntenaSport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles