More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Accident produs de o șoferiță în fața școlii din Arbore

  La 17.07.2020, ora 17.20, o femeie, de 34 ani, din comuna Iaslovăț‚ conducea autoturismul Audi A4, având direcția de deplasare dinspre orașul Solca către comuna Iaslovăț, aflându-se singură în autoturism.

  Ajunsă în dreptul școlii gimnaziale „Luca Arbure” din comuna Arbore, după efectuarea unei curbe spre stânga, susnumita a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă intrând în impact cu patru stâlpi metalici ornamentali.

  În urma impactului, conducătoarea auto a suferit vătămări corporale, motiv pentru care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu „contuzie piramidă nazală”.

  Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles