More
    Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
    Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
    Ritmic Suceava

    Un recidivist s-a echipat cu o mască chirurgicală și un pistol de jucărie și a dat un jaf de 500 de lei la o sală de păcănele din Burdujeni

    În această dimineață, în jurul orei 03.25, o tânără, de 25 de ani, casieră la sala de jocuri Imperial din cartierul sucevean Burdujeni, a anunțat prin 112 faptul că un individ necunoscut, care avea mască de protecție și un pistol, a pătruns în locația în care își desfășura serviciul, într-un moment in care era singură și sub amenințare i-a luat o borsetă in care se afla suma de circa 500 de lei. Femeia nu a suferit leziuni sau alte vătămări, iar după comiterea faptei bărbatul a fugit într-o direcție necunoscută.

    S-a constituit in regim de urgență o echipa operativă complexă iar in urma măsurilor dispuse, o patrulă de poliție de ordine publică a reușit identificarea tâlharului, respectiv Ionuț Văcărașu, de 21 de ani din municipiul Suceava, acesta fiind bărbatul banuit de comiterea faptei.

    Tânărul a fost găsit la circa un kilometru de locația în care a fost săvârșită tâlhăria. În cadrul cercetărilor a fost recuperată și borseta și suma de bani sustrasă.

    La acest moment bărbatul se află în custodia polițiștilor și se administrează material probator pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, urmând a se dispune și măsuri procesuale.

    S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

    Ionuț Văcărașu este un recidivist acesta mai având condamnări sau dosare pe rol în ceea ce privește furturile din magazine.

    Articole recente

    Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

    Related articles