Ritmic Suceava

Vineri, 25 noiembrie 2022, va avea loc Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” din municipiul Suceava.

Invitatul special al acestui eveniment este trapper-ul Gheboasa, un individ care se presupune că ar fi artist și al cărui versuri emană un nivel de cultură ce nu se ridică mai mult de genunchiul broaștei.

Chiar dacă melodiile trapper-ului Gheboasa nu se pretează unui eveniment de genul, conducerea școlii a acceptat ca acesta să fie invitat și să-i îndemne pe elevi la „educație”.

Vă prezentăm o parte dintre versurile invitatului special de la I4:

„Ooo, ce ț*gancă frumoasă

Cum dă din găoază

Filme de groază

Ooo, ce ț*gancă frumoasă

Cum dă din găoază

Filme de groază

A-a-a-a-a-a-a-a

Mor, mor, mor, mor de ț*ganca mea

A-a-a-a-a-a-a-a

Mor, mor, mor, mor de ț*ganca mea”.

Prezența trapper-ului Gheboasa lui Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Samuil Ispopescu” din Suceava a stârnit indignare printre internauți, unul dintre cei care și-au exprimat admirația pentru invitatul special de la I4 fiind cunoscutul polițist Marian Godină.

„Foarte fain! Felicitări! Are niște versuri motivaționale excelente pentru tinerii boboci”, a transmis Marian Godină.

Vă prezentă alte reacții de pe rețelele de socializare:

  • „Rău ați ajuns dacă chemați așa ceva!” – Lorian Popa.
  • „Un adevărat geniu muzical individul. Vor avea elevii ce să învețe de la el. Rușine conducerii!!!” – Alex Bilius.
  • „Colegiul Tehnic Samuil Isopescu ce valori promovați și ce schimbare doriți să produceți în elevii din acest liceu dacă voi considerați frecventabil mesajul transmis de acest individ?” – Liviu Popovici.
  • „Sper că nu e adevărat. Dacă chiar e așa, rog toate cadrele didactice ale colegiului să participe la recitalul ghebosului” – Mihaela Bujanovschi.
  • „Cât de retardați sa fiți voi cei din conducerea liceului? Așa jos ați ajuns?” – Andrei Raileanu.

Unul dintre elevii care se numără printre organizatorii evenimentului a explicat cum s-a ajuns la alegerea trapper-ului Gheboasa.

„Ca elev al acestui liceu, vreau sa îmi spun punctul de vedere având în vedere faptul ca l-am chemat pe Ghebe sau Gheboasa sau acest “individ” cum ii ziceți voi cei de mai sus vreau sa precizez ca nu cei din conducerea scolii l-au chemat in special pe el, ci elevii scolii și organiizatori am fost de acord cu aducerea acestuia! Mulțumim doamnei directoare și tuturor profesorilor care au fost de acord cu chemarea acestui artist pentru ca au reușit sa spargă bariera mentalitaii vechi! Am reușit sa arătăm tuturor ca putem!”, a precizat Șerban Vlăduț.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here