More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO FOTO Imnul comunei Mitocu Dragomirnei a fost lansat în cadrul unui spectacol extraordinar dedicat Zilei de Dragobete

  Administrația locală a comunei Mitocu Dragomirnei, condusă de primarul Radu Reziuc, a organizat la sfârșitul săptămânii trecute, un spectacol deosebit, menit să celebreze dragostea și să marcheze sărbătoarea de Dragobete.

  Sala Căminului Cultural din localitate a devenit neîncăpătoare pentru publicul prezent, venit să-l asculte pe iubitul interpret de muzică folk, Walter Ghicolescu. Doamnele au participat la o tombolă iar premiul a fost un tort imens, oferit de către unul dintre sponsorii evenimentului.

  În cadrul acestui spectacol de suflet, a fost lansat imnul Mitocului, iar corul de copii al școlii din localitate, împreună cu membrii Corului Bărbătesc de la Biserica din Moldoveni, au urcat pe scenă și împreună cu solistul Walter Ghicolescu, au interpretat această melodie care poate fi considerată un adevărat crez al oamenilor gospodari din Mitocu Dragomirnei. Versurile au fost scrise de către oamenii comunității, iar orchestrația muzicală a fost realizată de către Walter Ghicolescu. Cu inimile pline de emoție, publicul a fredonat refrenul iar ropotele de aplauze au fost dovada vie că efortul și surpriza organizatorilor s-au dus direct la sufletul celor prezenți.

  „Anul trecut, când domnul Walter a fost aici, ne-a prezentat o piesă de-a dumnealui pe care a făcut-o special pentru localitatea Cuza Vodă, care a devenit apoi imnul comunei. Atât de mult m-am bucurat dar am avut și emoții, încât l-am rugat pe domnul Walter să ne ajute și pe noi să avem un cântec care să ne reprezinte. Poate că este prea mult să-i spunem imn dar să avem un cântec al nostru, al comunei. În urmă cu aproximativ o lună, am aflat că de Dragobete va cânta la Suceava, așa că am hotărât să vină și la Mitocu Dragomirnei și să pregătim imnul. Domnul profesor Ionel Davidiuc și doamna profesoară Dana Logigan au scris versurile iar domnul Walter le-a aranjat în așa fel încât să poată fi cântate și astăzi, alături de copilașii de la școală și de corală de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Moldoveni, ne-au cântat și ne-au încântat cu imnul comunei noastre”, a declarat Radu Reziuc, primarul comunei Mitocu Dragomirnei.

  Administrația locală pregătește în continuare surprize pentru doamne și domnișoare, femeile urmând să fie sărbătorite așa cum se cuvine, pe data de 10 martie, când în sala Căminului Cultural din Mitocu Dragomirnei va concerta îndrăgitul solist Cătălin Crișan.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles