More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  VIDEO FOTO Dizzy s-a alăturat echipei lui Lucian Harșovschi: „Orașul nostru are nevoie de noi perspective”

  Raluca Tuchlei, cunoscută de suceveni ca „Dizzy”, s-a alăturat echipei lui Lucian Harșvoschi, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Suceava.

  „Cine este din Suceava, cu siguranță știe sau a auzit de Dizzy, e greu să treacă neobservată, mai ales prin prisma bucuriei și a energiei pe care le emană. Raluca Tuchlei este omul care a reușit să facă din pasiunea ei o afacere de succes și cu siguranță va fi omul care va întări legătura administrației cu tinerii din Suceava, având în spate și experiența numeroaselor proiecte educaționale, caritabile și sociale. Mulțumim, Dizzy, pentru că te-ai alăturat echipei și pentru că ai încredere că Suceava întinerește! Suceava va fi și veselă!”, a declarat Lucian Harșovschi.

  „Pentru că Suceava întinerește am decis să mă implic direct și să îmi ofer susținerea, expertiza și toată energia mea lui Lucian Harșovschi în competiția pentru Primăria Municipiului Suceava! Până acum nu am mai făcut politica, dar m-am implicat în diferite acțiuni in Suceava. Am organizat evenimente caritabile, m-am implicat în diverse proiecte educaționale și târguri de adopție de căței. În fiecare an, din 2015 organizez alături de echipa mea evenimentul caritabil “Noi Tundem, Tu Donezi”, un eveniment devenit deja tradiție unde împreună cu echipa mea tundem sucevenii pe baza unei donații iar banii strânși sunt direcționați către diferite cazuri sociale. M-am implicat de-a lungul anilor în diferite proiecte educaționale care au ca rol încurajarea tinerilor să se implice în activități de voluntariat, să își perfecționeze abilitățile de a vorbi limba engleză cât și de a-și dezvolta latura creativă. Tinerii trebuie încurajați și susținuți deoarece ei reprezintă viitorul. Orașul nostru are nevoie de noi perspective, dar și de specialiști, iar Lucian este persoana în care eu am încredere că poate genera modernizarea orașului nostru. Lucian Harșovschi are curajul și experiența necesară să pună în mișcare acele motoare care să atragă fonduri europene, investiții, parteneriate. Sunt antreprenor, am călătorit în toată lumea, sunt un om de echipă și am ales să fac pasul în față într-un context provocator. Lucian, sunt alături de tine și hai să facem Suceava mai frumoasă!”, a transmis Dizzy.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles