Ritmic Suceava

Foresta Suceava a părăsit Cupa României după ce a fost învinsă pe Areni de către UTA Arad cu scorul de 1 – 0.

Susținuți de un public foarte numeros, „galben – verzii” au început slab partida. În minutul 10, Șteau a primit o minge în careu de la Ubbink, l-a depășit pe Samson și l-a învins pe Niga, care nu a avut nicio șansă.

Sucevenii au încercat să împingă jocul către poarta arădenilor, iar în minutul 32, după un corner, Netbai a aruncat mingea în careu, iar Chicka, din doar 3 metri a lovit mingea cu capul însă pe direcția portarului oaspeților care a reușit să rețină mingea în doi timpi, chiar pe linia porții.

La pauză s-a intrat cu scorul de 1 – 0 pentru UTA Arad.

În cea de-a doua repriză, Foresta Suceava a încercat să obțină egalarea, însă ocaziile nu au fost atât de numeroase precum și și-ar fi dorit publicul gazdă.

În minutul 70, Samson a executat puternic o lovitură liberă de la 25 de metri care a zguduit bara porții celor de la UTA Arad.

Tabela a rămas neschimbată, deși pe finalul meciului a fost o ploaie de mingi aruncate în careul arădenilor.

Scor final, Foresta Suceava – UTA Arad  0 – 1.

Foresta Suceava: Niga – Grosu – Cimbru – Botezatu – Filip – Makongo – Samson – Netbai – Mirică – Căinari – Chicka. Antrenor: Dorin Goian.

UTA Arad: Balauru – Dobrescu – Erico – Benga – Hoxhallari – Cascini – Anton – Șteau – Ubbink – Otele – Ademi. Antrenor: Ilie Poenaru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here