Ritmic Suceava

La data de 27 septembrie 2022, la ora 17.12, prin 112 s-a anunțat faptul că între doi frați din comuna Burla a avut loc o altercație.

Din verificările polițiștilor a reieșit că, la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, Augustin Juravle, de 53 de ani, a mers la locuința fratelui său Dumitru Cîrmaciu, de 55 de ani, unde au consumat țuică împreună. Pe la ora 17.00, între cei doi frați a izbucnit o ceartă de la un teren agricol, ocazie cu care Cîrmaciu l-a lovit cu un cuțit în spate pe Augustin Juravle.

Agresorul a povestit că în timp ce fratele său se îndrepta spre ușă, de nervi, a pus mâna pe un cuțit și l-a lovit în spate, o singură dată.

Victima a coborât treptele scării, a pus mâna la spate și a realizat că a fost tăiat, plecând la vecina sa. De acolo, bărbatul a fost preluat de o ambulanță și dus la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Dumitru Cîrmaciu a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportată la tentativă de omor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here