More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Vicoveanul condamnat la doi ani de detenție pentru comiterea unui accident mortal a fost prins în Vama Petea

  Azi, 12 noiembrie 2023, la primele ore ale dimineții, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în România, un bărbat în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

  În urma controlului de frontieră, colegii noștri au descoperit faptul că pe numele acestuia Judecătoria Rădăuți a emis, în data de 4 septembrie a.c., o sentință judecătorească având de executat măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o perioadă de doi ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Bărbatul a fost predat colegilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

  Amintim că, la sfârșitul săptămânii trecute, Curtea de Apel Suceava l-a condamnat pe inculpatul Beniamin Beghean la doi ani de detenție într-un centru de detenție pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

  Decizia magistraților suceveni este definitivă.

  La sfârșitul lunii septembrie 2019, Beghean, pe când avea vârsta de 17 ani, conducea un autoturismul Mercedes Benz pe raza comunei Vicovu de Jos, fără a avea permis de conducere.

  La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra volanului și a acroșat doi pietoni, aflați pe marginea drumului. În urma impactului o femeie de 51 de ani a murit, iar un bătrân de 88 de ani s-a ales cu mai multe leziuni.

  După producerea accidentului, minorul a fugit de la locul faptei, fiind găsit ulterior și băgat după gratii pentru 24 de ore.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles