More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Sportivii suceveni se întorc cu două medalii de argint de la Campionatul Balcanic de cros din Bulgaria

  Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, în localitatea Pripo, din Bulgaria,  s-ă desfășurat Campionatul Balcanic de cros Seniori, Tineret și Juniori 1. La finalul competiție, doi sportivii sucevenii au urcat pe podium.

  Claudia Ionela Costiuc legitimată la CSM Dorna și CSM București a reușit împreună cu echipa României să obțină medalia de argint în proba de 4000 de metri. Echipa României U20 la feminin a fost următoarea: Mihaela Blaga (AC Mica Roma Blaj – CS Universitatea Alba Iulia), Alexandra Maria Hudea (CSS Media – AS mica Roma Blaj) și Iulia Florentina Mărginean (CS Politehnica Timișoara).

  Celălalt sportiv sucevean medaliat cu argint Campionatul Balcanic din Bulgaria este Ciprian Costin, legitimat la CSȘ Rădăuți. Acesta din urmă a obținut argintul împreună cu echipă României formată din următorii atleți: Dragoș Luca Pop (LPS Cluj – CSM Cluj), Lucian Ștefan (AC Mica Roma Blaj- CSS Caransebeș), și Alin Savlovschi (CS  Medgidia – AC Mica Roma Blaj).

  „Sunt foarte încântat de evoluția Claudiei. Ținând cont că ea este specialistă în proba de 800 de metri cred că cursele de cros vor fi benefice pentru sezonul Indoor. Aș vrea să mulțumesc și celor care stau în spatele muncii noastre, respectiv conducerii CSM Dorna Vatra Dornei, CSM București, Apa Bucovina, MOL România și Hotel Silva Vatra Dornei”, a declarat Cristian Prâsneac, antrenor la CSM Dorna Vatra Dornei și CSM București.

  „Sunt bucuros de evoluția lui Ciprian, având în vedere că suntem în plin sezon de pregătire. Evoluția lui este în crestere, fapt ce mă bucură și ne dă speranțe mari pe viitor. Mulțumesc celor implicați în spatele acestor rezultate, respectiv Mediterana, Tarsin, Egger”, a declarat Bogdan Roșcăneanu, antrenor la CSȘ Rădăuți.

  Ambii sportivi suceveni vor lua startul la Campionatul European de cros ce se va desfășura la data de 10 decembrie în capitala Uniunii Europene Bruxelles – Belgia.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles