More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că lucrările de asfaltare continuă la străzile din cartierul Burdujeni

  Strada Fagului din cartierul Burdujeni, una dintre cele mai aglomerate străzi din Suceava, urmează sa fie renovata, dupa finalizarea lucrărilor vom beneficia de o stradă cu trotuare pe ambele părți, canalizare pluvială și cale rutieră cu un nou covor asfaltic.

  “Lucrările pe strada Fagului din cartierul Burdujeni continuă, deși ritmul acestora nu a fost unul alert, așa cum ne-am fi dorit. 

  Până acum, a fost finalizat primul tronson al străzii și se fac lucrările pregătitoare pentru următorul, pentru a se pune stratul suport. 

  Așa cum am mai menționat, str. Fagului a devenit o stradă intens circulată, aceasta făcând legătura și cu Aleea Dumbrăvii, acolo unde s-au construit multe case. 

  📌 În urma expertizei întocmite și a studiilor realizate s-a constatat faptul că d.p.d.v al structurii rutiere existente, carosabilul prezenta o îmbrăcăminte asfaltică într-o stare avansată de degradare, acoperită în mare parte cu balast pentru acoperirea gropilor. 

  După finalizarea lucrărilor, vom avea o stradă cu trotuare pe ambele părți, canalizare pluvială și cale rutieră cu un nou covor asfaltic.

  Nu ne oprim aici, continuăm!” a declarat Lucian Hașovschi.

  #Suceava #Implicare #LH

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles