More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un tânăr din Pătrăuți, care nu are permis conducere, a fost surprins de polițiști în timp gonea cu o motocicletă neînmatriculată prin Suceava

  La data de 26 martie 2023, la ora 10.45, un echipaj de poliție a observat pe raza cartierului Burdujeni o motocicletă care circula cu viteză.

  Polițiștii au făcut semn de oprire conducătorului, însă acesta a continuat să se deplaseze cu viteză, fiind ajuns pe strada Mitocului, unde a abandonat motocicleta și a luat-o la fugă pe un câmp.

  După circa 700 de metri, agenții au reușit să-l prindă și să-l încătușeze, fiind identificat în persoana lui Aurel N., de 27 de ani, din comuna Pătrăuți.

  Din verificările oamenilor legii a reușit că tânărul nu are permis, iar motocicleta nu este înmatriculată. Aurel N. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles