FOTO Ilustrativ

La data de 16.09.2021, la ora 22.41, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului  Salcea au fost sesizați prin 112  de către medicul de pe echipajul ambulanței din cadrul SAJ Suceava, despre faptul că la intrarea în  orașul Salcea, pe  DJ 290, dinspre localitatea Verești, în timp ce acorda îngrijiri medicale și protocolul de resuscitare, o persoană din orașul Liteni a decedat.

Din cercetări a rezultat  faptul că în cursul serii Nicușor S., de 30 de ani, a jucat fotbal până la ora 19.00, iar după terminarea reprizelor de fotbal s-a deplasat împreună cu mai multe persoane în centrul orașului, a mâncat și la un moment dat a afirmat că nu se simte bine, motiv pentru care s-a întins pe  bancheta din spate a autoturismului marca BMW. 

În jurul orelor 21.30 a fost găsit în stare de inconștiență, motiv pentru care Mihai M. a solicitat intervenția unui echipaj medical al ambulanței. Până la sosirea echipajului medical al ambulanței Mihai M. împreună cu Alin R. și Roxana A. l-au transportat cu mașina personală până la intrarea în orașul Salcea când s-au întâlnit cu echipajul ambulanței, care în urma manevrelor de resuscitare au constatat decesul.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here