FOTO Ilustrativ

Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 de Ștefan R., din municipiul Rădăuți, cu privire la faptul că în ziua de 16.09.2021, în jurul orei 15.00, i s-a sustras o bicicletă.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că Ștefan R. la data de 16.09.2021, în jurul orei 15.00, s-a deplasat în municipiul Rădăuți, în zona centrală, cu o bicicletă de culoare roșie. A parcat bicicleta lângă chioșcul „B Cafe”, fără a o asigura, acesta lipsind din zonă circa 10 minute. În acest interval de timp persoane necunoscute i-au sustras bicicleta.

Valoarea bunului sustras a fost aproximată de persoana vătămata la suma de 500 de lei.

Au fost continuate verificările privind furtul sesizat, ocazie cu care a fost refăcut traseul parcurs de persoana vătămată. Cu această ocazie, bicicleta persoanei vătămate a fost identificată parcată în zona magazinului Killer din municipiul Rădăuți.

Fiind reaudiată persona vătămată, aceasta a precizat că din cauza vârstei, în ultima perioadă de timp, are pierderi de memorie, fapt ce a condus ca la data de 16.09.2021 cel în cauză, după ce a uitat locul unde și-a parcat bicicleta, să sesizeze organele de poliție prin 112 că a fost victima infracțiunii de furt. Ștefan R. a fost avertizat cu privire la modul de folosire 112.                

În cauză se va dispune clasare cauzei privind sustragerea la data de 16.09.2021. a unei biciclete aparținând lui Ștefan R., deoarece fapta de furt nu există.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here