More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un tânăr din Hănțești s-a ascuns într-un lan de porumb de polițiștii care l-au surprins conducând o motocicletă neînmatriculată fără a avea permis de conducere

  La data de 22 septembrie 2023, la ora 23.40, un echipaj de poliție a făcut semn de oprire unei motociclete care se deplasa pe DJ 208D, pe raza comunei Hănțești.

  Motociclistul a mărit viteza și a pătruns pe o uliță, unde a abandonat vehiculul pe drum. Conducătorul și pasagerul au fost găsiți de către polițiști ascunși într-un lan de porumb din apropiere.

  Cu această ocazie s-a stabilit că șoferul a fost Marian M., de 20 de ani, din localitate, care nu are permis de conducere, iar motocicleta este neînmatriculată.

  Vehiculul a fost indisponibilizat de oamenii legii.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles