More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un șofer beat s-a pus la somn după ce a ajuns cu mașina în șanț

  La 03.07.2020, ora 21.30, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost anunțată cu privire la faptul că pe raza satului Deleni, comuna Pârteștii de Jos, se află o maşină intrată în şanţul dintr-un drum comunal din localitate.

  Astfel, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma verificărilor efectuate, a identificat un autoturism Ford Focus staționat pe drumul comunal din Pârteștii de Jos, fiind intrat în șanțul de lângă drum, iar la volanul acestuia se afla un bărbat, de 35 ani, din localitate, care emana halenă alcoolică.

  Fiind întrebat despre ce s-a întâmplat, incoerent în discuții, a declarat faptul că este proprietarul autoturismului și se odihnea în el, fără să aibă cunoștință despre cum a ajuns autoturismul în șanț.

  Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Orașului Gura Humorului unde a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, motiv pentru care la Spitalul Orașului Gura Humorului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles